Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO 500g Alb Gold
Opis
Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy BIO - Alb Gold
Nasz bezglutenowy makaron ekologiczny jest produkowany bez środków wiążących i dodatków, i charakteryzuje się naturalnym smakiem oraz pierwszorzędną stabilnością gotowania.
Jak przygotować? gotować ok. 10 min.
Kraj producenta: Niemcy
Kraj pochodzenia składników: rolnictwo UE
Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
Opakowanie: 500g (papier)
Informacja o alergenach: może zawierać jaja
Minimalna data ważności: 15.07.2025
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g: Wartość energetyczna : 1497 kJ / 353 kcal;
Tłuszcz: 1,4 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 77,1 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Błonnik: 2,1 g;
Białko: 7,1 g;
Sól: 0,02 g.
Skład: mąka kukurydziana* (70%), mąka ryżowa* (30%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)