Czekolada kokosowa BIO 50g Cocoa
Opis
Czekolada kokosowa BIO – Cocoa
Surowa, nieprażona czekolada ręcznie robiona 100% organicznych składników bez dodatku białego cukru, słodzona cukrem z kwiatu palmy kokosowej bez mleka, glutenu i soi najlepsze ziarna kakaowca z ekologicznych farm
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 50 g
Kraj producenta: Polska
Minimalna data ważności: 26.05.2024
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 2490 kJ / 599 kcal
Tłuszcz: 44,0 g;
w tym kwasy nasycone: 30,0 g;
Węglowodany: 44,0 g;
w tym cukry: 41,0 g;
Błonnik: 4,0 g
Białko: 4,0 g;
Sól: 0,1 g
Informacja: Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.
Skład: cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy* 16% - zawartość masy kakaowej minimum 45%
*certyfikowany składnik ekologiczny